Misschien staat uw vraag hieronder?

Levertijden
De levertijd van onze standaardmaten collectie is 2 - 5 werkdagen.
Alle standaardmaten zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kan je bestelling direct worden verzonden. De meest actuele informatie over de levertijd wordt bij ieder product weergegeven.
Kunt u bij mij thuis komen opmeten?
Op dit moment bieden wij deze service nog niet aan voor particulieren. Zakelijke klanten kunnen contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.
Zijn uw producten geschikt voor in de badkamer?
Onze raamdecoratie heeft geen speciale vochtafwerende coating en bij gebruik in vochtige ruimtes geldt dus een beperkte garantie. Gebruik in vochtige ruimtes geeft over het algemeen echter weinig problemen zolang er maar goed wordt geventileerd.
Zijn er nog meer kleuren beschikbaar?
Ons volledige assortiment staat op onze webshop. Er zijn helaas dus geen andere kleuren beschikbaar.
In welke landen wordt er geleverd?
We leveren in Nederland en België. Wilt u uw bestelling ergens anders laten afleveren? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Hoe zit het met garantie?
Het komt bijna nooit voor, maar het kan zijn dat u een defect artikel heeft ontvangen neem dan binnen 48 uur contact op met onze klantenservice. We ruilen het artikel zo snel mogelijk om voor een nieuw exemplaar. Op alle artikelen in onze webwinkel zit minimaal 2 jaar garantie.
Heeft u een defect binnen de garantie? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.