Betaalmethoden

iDeal

iDEAL is dé betaalmethode op internet waar alle grote Nederlandse banken aan meewerken. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bancontact

De betaalmethode Bancontact, ook wel Bancontact/MisterCash genoemd, is ontwikkeld door de Belgische banken in samenwerking met Atos Worldline. Het is een soortgelijk systeem als Maestro. De MisterCash betaalkaarten zijn voorzien van het 3D Secure protocol. Dat wil zeggen dat er een extra verificatie stap genomen moet worden om de betaling te authoriseren. Hierdoor neemt de kans op fraude af.

Overboeking

Kiest u voor betalen met een bankoverschrijving, dan ontvang u een e-mail met onze betalingsgegevens. In de e-mail vindt u een uniek betaalkenmerk die u bij uw bankoverschrijving dient te vermelden. Zo kunnen wij de betaling koppelen aan uw order. Wanneer het totaalbedrag op onze bankrekening is bijgeschreven, wordt uw order verder verwerkt.

Creditcard

U kunt bij ons gerust betalen met een creditcard. Dit is een betaalwijze waarmee u direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij u incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan onze betalingsprovider Mollie. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heeft u geen zorgen achteraf. Wij accepteren de creditcards van Mastercard, Visa en American Express. Voor deze betaalmethode vragen we geen extra toeslag.